2.000 οι επιπλέον θέσεις συμμετοχής στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Οι διοργανωτές του 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να διαθέσουν 2.000 επιπλέον θέσεις συμμετοχής στους δρομείς, μέσω του Κέντρου Εγγραφών που θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ – HELEXPO. Από το ίδιο σημείο θα γίνεται και η παράδοση του εξοπλισμού στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς.

Οι 2.000 επιπλέον θέσεις συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων θα διατεθούν κατά προτεραιότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών μέχρι και την Παρασκευή (12/10), έως τις 19:00. Οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής την ύστατη στιγμή δεν θα έχουν επιπρόσθετη χρέωση για την εγγραφή τους και θα δικαιούνται όλων των προβλεπόμενων παροχών, πλην του αναμνηστικού T-shirt.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

ΑΠΕ/ΜΠΕ