20 τόνους νεκταρίνια πρόσφεραν σε ευπαθείς ομάδες οι παραγωγοί της Πέλλας

Είκοσι τόνους νεκταρίνια πρόσφεραν οι παραγωγοί της Πέλλας σε κοινωνικό παντοπωλείο της Κρήτης τα οποία διατέθηκαν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη και το σεβασμό τους στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από την οικονομική κρίση.

H Οργάνωση Παραγωγών ΑΣ ΠΕΛΛΑΣ έκανε δωρεά 20.410 κιλών νεκταρίνια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων τα οποία στάλθηκαν στην Κρήτη σε συνεργασία με κρητική μεταφορική εταιρία. Τα φρούτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο τα διέθεσε σε 4.082 πολίτες.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελευθερία Αλιφιεράκη, ανέφερε ότι είναι αρκετοί αυτοί που στερούνται επαρκείς πόρους διαβίωσης και στηρίζονται από φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα Χανιά και το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων. Παράλληλα, τόνισε ότι μέσα από τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης με κοινωνικούς φορείς το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό.