Φωταγωγείται σήμερα το δέντρο στην πλατεία Ευόσμου

Φωταγωγείται σήμερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ευόσμου στις 7 το απόγευμα, με την συμμετοχή του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου, το 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου και τα Χάλκινα της Γουμένισας

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου μπήκε ήδη στους λαμπερούς και εορταστικούς  Χριστουγεννιάτικους  ρυθμούς, αφού από την πλατεία Σκρά της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, με την φωταγώγηση του δέντρου η οποία συνοδεύθηκε με πυροτεχνήματα, κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα μέλη του  Α και Β ΚΑΠΗ  και τα νήπια των παιδικών και βρεφονηπιακών  σταθμών.

Χθες και με σύμμαχο τον καλό καιρό από νωρίς το απόγευμα κατέκλυσαν την πλατεία Σκρα δημότες κάθε ηλικίας με πρωταγωνιστές τα αγγελάκια, τα αγιοβασιλάκια και τα ξωτικά των παιδικών σταθμών που  με την ζωντάνια, το κέφι και το χαμόγελο τους φώτισαν , ζέσταναν και ομόρφυναν  ακόμη περισσότερο την βραδιά.

Ο Άι Βασίλης υποδεχόταν τους μικρούς μας δημότες με σοκολατάκια και κόκκινα μπαλόνια δίνοντας χαρά, μοιράζοντας αγκαλιές, βγαίνοντας αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μετά την ρίψη των πυροτεχνημάτων και την φωταγώγηση του δέντρου την σκυτάλη πήραν τα Χάλκινα της Γουμένισσας οι οποίοι μαζί με το χορευτικό τμήμα της ΔΗ.ΚΕ.Κ.Ε  ξεσήκωσαν  τον κόσμο σένα κυκλωτικό μακεδονικό χορό και όχι μόνο, στο αμφιθέατρο στον πεζόδρομο της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, κερνώντας άφθονο κόκκινο κρασί σε όλους.

Δημοφιλή άρθρα

Λαμπάκι λαδιού: Γιατί ανάβει και πώς να το διορθώσετε;

Δείτε γιατί ανάβει το λαμπάκι λαδιού στο αυτοκίνητό σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για να το διορθώσετε!

Οδηγός Πόλης: Εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, διαβάστε τον οδηγό μας & κάντε τα πιο αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Λεκάνη τουαλέτας: 5 Παράγοντες για τη σωστή επιλογή!

Δείτε πώς να επιλέξτε την ιδανική λεκάνη τουαλέτας για τον χώρο και τις ανάγκες σας!

5 + 1 Κοντινές Αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη

Έχεις ανάγκη ένα city break; Βρες 5 + 1 μοναδικές προτάσεις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη!

10 + 1 Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες: Τι δώρο να του πάρω;

Αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, αλλά δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις; Tο αντρικό δώρο είναι μια κατηγορία από μόνο του, καθώς συνήθως...