48 ώρες και συνεχίζουν! Σήμερα η ανακοίνωση για τις τηλεοπτικές άδειες

Σαράντα οκτώ ώρες έχουν συμπληρωθεί από την έναρξή της, κι η μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας συνεχίζεται ομαλά.

Οκτώ επιχειρηματικά σχήματα διεκδικούν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και παρά τις φήμες και τα σενάρια, που τις τελευταίες ώρες δίνουν και παίρνουν, ουδείς γνωρίζει το παραμικρό για την πορεία της διαδικασίας μέσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Ακόμα και οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Από χθες το πρωί υπήρξαν συνεχείς επιδόσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες θυροκολλήθηκαν από δικαστικούς επιμελητές στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και αφορούν είτε τη διαδικασία της δημοπρασίας είτε τους ίδιους τους επιχειρηματίες στρεφόμενοι ο ένας κατά του άλλου.

Μικρή αναστάτωση λόγω… drones!

Αναστάτωση επικράτησε για λίγο χθες το απόγευμα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης λόγω δυο… drones, που εμφανίστηκαν το ένα μετά το άλλο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το πρώτο  drone πέταξε πάνω από το κτίριο και αρκετές φορές το πλησίασε, με τους ανθρώπους της ΓΓΕ να αναστατώνονται από την παρουσία του και τις κινήσεις του, ενώ παραμένει άγνωστος ο κάτοχος του. Λίγο αργότερα, ένα δεύτερο drone πέταξε ξανά προς το κτίριο, με την ΕΛΑΣ να… βγάζει δικό της drone και να το απομακρύνει.