Η 82η ΔΕΘ έφερε το θεσμό των HELEXPO SALES στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Mια νέα συνήθεια στην αγορά της Θεσσαλονίκης έκανε πρεμιέρα χτες, ημέρα έναρξης των HELEXPO SALES. Στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης λόγω της 82ης ΔΕΘ εντάσσεται πλέον και το εκπτωτικό δεκαήμερο για την αγορά της Θεσσαλονίκης, από χθες έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εκτιμά ότι η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ. αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την αγορά και έχει καλέσει τους εμπόρους να συμμετέχουν σε αυτό το νέο θεσμό. Οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με εκπτώσεις και ενδιαφέρουσες προσφορές.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης, σύμφωνα με τον ΕΣΘ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει καλέσει τους καταστηματάρχες να εκμεταλλευθούν το νούμερο 82 (λόγω της 82ης ΔΕΘ) στις φετινές εκπτώσεις. Π.χ. 82 προϊόντα με έκπτωση, 82% έκπτωση σε ένα συγκεκριμένο προϊόν κ.λ.π.

Επισημαίνεται ότι η αγορά του Δήμου Θεσσαλονίκης θα είναι ανοικτή και τις δύο Κυριακές κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.