Άφιξη 1.000 νέων προσφύγων στο Γ.Ν Κιλκίς – Διπλασιάστηκε ο αριθμός φιλοξενούμενων

Επίσκεψη συνεργασίας πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς  αποτελούμενο από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Θεόδωρο Ρεβενάκη, τον Διευθυντή του τμήματος Επειγόντων  Περιστατικών κ. Πέτρο Παππά και τον τεχνικό του τμήματος  Βιοϊατρικής κ. Νίκο Γεωργίτσαρο.

Συζήτησε με τη στρατιωτική  Διοίκηση του Camp ,το ιατρικό προσωπικό του ΚΕ.Ε.Λ.Π.ΝΟ  και της 4ης  Υ.Πε, τους εκπαιδευτικούς του  Υπ. Παιδείας ,τους εκπροσώπους  της Μ.Κ.Ο ‘’D.R.C’’,  το νέο  Αντιδήμαρχο Παιονίας  κ. Γιάννη Συμεωνίδη, τους εργαζόμενους όπως και αρκετούς φιλοξενούμενους της δομής.

Με την άφιξη άνω των 1.000 νέων προσφύγων την τελευταία εβδομάδα, ο αριθμός των φιλοξενούμενων της δομής διπλασιάστηκε .

«Το  Γ.Ν Κιλκίς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να συντονίσει τη δράση του με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υγειονομικές ανάγκες που άμεσα θα προκύψουν .

Η προστασία της ανθρώπινης  ζωής αποτελεί θεμέλιο των προσπαθειών και του κοινού αγώνα όλων μας.» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.