Αγιοβασίληδες θα πλημμυρίσει η Αριστοτέλους

Με κόκκινους σκούφους θα γεμίσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η πλατεία Αριστοτέλους, όπου είναι και το κέντρο συνάντησης των δρομέων του 3ου Santa Run Thessaloniki. Το ραντεβού είναι στις 17:00 μπροστά στο Santa Stage που θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση του αγώνα στις 20:00.

Έκπληξη αποτελεί ακόμα ποιοι θα είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στο Santa Stage. Οι διοργανωτές του Santa Run δεν αποκαλύπτουν ούτε τους παρουσιαστές που θα δώσουν την εκκίνηση για τη διαδρομή.

Οι Santa Runners θα τρέξουν ή θα περπατήσουν από τη Πλατεία Αριστοτέλους ως την είσοδο του Αστερόκοσμου όπου θα τους περιμένει ένα μεγαλύτερο πάρτι! Βασικός σκοπός του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της πόλης.

Τα χρήματα από τις εγγραφές θα διατεθούν στο «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης», στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» και στις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και 7 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και παιδιά κάτω των 12 ετών. Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ως ομάδες διατίθενται ειδικά πακέτα προσφορών. Όλοι μπορούν να εγγραφούν μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης www.santarunthessaloniki.gr, της υπηρεσίας viva.gr και στα καταστήματα public, media markt & seven sports.