Άγρια δολοφονία 25χρονου στου Φιλοπάππου

Ένα άγριο έγκλημα με θύμα έναν 25χρονο έγινε τη νύχτα στα βραχάκια του Φιλοπάππου όταν ζευγάρι δέχτηκε επίθεση από ομάδα ληστών.

Οι τρεις άγνωστοι πλησίασαν το ζευγάρι και όταν ο νεαρός προφανώς αντιστάθηκε στη ληστεία του επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η 23χρονη φίλη του, από την Πορτογαλία δεν πρόλαβε να αντιδράσει αλλά ούτε και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε αιμόφυρτος  στα χέρια των διασωστών.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή καθώς είναι γνωστή για τη ληστρική δράση της ομάδας που τρομοκρατεί τους περαστικούς. Μέχρι τώρα όμως δεν είχαν καταφύγει σε δολοφονία.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως κατέθεσε αρχικά στους αστυνομικούς η κοπέλα, τρεις άγνωστοι τους πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού τους λήστεψαν. Ο 25χρονος όμως φιλονίκησε μαζί τους και ξαφνικά έπεσε από τα βράχια από ύψος 20 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν γλίστρησε κατά τη στιγμή του καβγά ή τον έσπρωξαν στον γκρεμό.

Η αστυνομία μετά το τραγικό συμβάν έκανε 8 προσαγωγές αλλοδαπών από την περιοχή οι οποίοι κρατούνται για διοικητική απέλαση καθώς δεν είχαν νομιμοποιητικά έγγραφα, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου.

Η αστυνομία προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες του θανάτου του 25χρονου περιμένει την κατάθεση της 23χρονης φίλης του η οποία από χθες το βράδυ είναι σε κατάσταση σοκ.