Αλ. Χαρίτσης: Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μεγάλα λόγια αλλά έργα

«Καλά νέα για την τοπική αυτοδιοίκηση, που αποδεικνύουν ότι οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μεγάλα λόγια αλλά έργα που υλοποιούνται και αποδίδουν καρπούς.» αναφέρει ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης.

Αναλυτικότερα:

Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” που σχεδίασε και υλοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκε η αποπεράτωση παιδικών χαρών στο Δήμο Καλαμάτας.

Ταυτόχρονα, η πρόσληψη νέου μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Μεσσήνης αποτελεί σημαντικό γεγονός για τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά και για τους πολίτες της πόλης, αφού ενισχύει αποφασιστικά τον τομέα της καθαριότητας, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.

Παράλληλα, αποτελεί δικαίωση της μεγάλης προσπάθειας που έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας στην τοπική αυτοδιοίκηση τόσο με την μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων προσλήψεων που έγινε ποτέ (3Κ/ΑΣΕΠ), βάζοντας τέλος στην ομηρία των συμβασιούχων εργαζομένων και στην επισφάλεια της εργασίας τους, όσο και με την παροχή μέσων ατομικής προστασίας αλλά και ανανέωσης των μηχανημάτων.

Το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν και άλλα έργα, τα οποία είχαμε σχεδιάσει και χρηματοδοτήσει μέσω ΕΣΠΑ και του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ1 & 2”, όπως αγροτικής οδοποιίας, αξιοποίησης κοινόχρηστων χώρων κ.α, σε συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού μας, αποδεικνύοντας την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε μαζί τους όλο το προηγούμενο διάστημα.

Έργα στοχευμένα στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.