Αλ. Φλαμπουράρης: Ο Στέλιος Παππάς ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να μπει στη “φωλιά” των φαύλων

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτηση του στο δημόσιο φορέα αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.

«Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση. Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία» αναφέρει ο κ.Φλαμπουράρης.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για τη συγκεκριμένη επιλογή ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει ότι «είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα».

«Ενας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στην “φωλιά” των φαύλων. Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις» καταλήγει ο κ.Φλαμπουράρης.