Αλ. Τσίπρας: Η πολιτεία να μην κρύβει την ευθύνη της πίσω από την ευθύνη του καθενός μας

«Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στη πρώτη γραμμή», αναφέρει στο σχόλιό του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η κυβέρνηση αρκείται σε προσκλήσεις για εθελοντές.

Όσο οι πολίτες μένουν σπίτι, με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, η πολιτεία δεν θα πρέπει να κρύβει το μερίδιο που της αναλογεί. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που εκπέμπει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Η πολιτεία να μη κρύβει τη δίκη της ευθύνη, πίσω από την ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς μας. Να αναλάβει και αυτή τη δική της», σχολιάζει ο Αλ. Τσίπρας. «Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στη πρώτη γραμμή», συμπληρώνει.

Εμείς μένουμε σπίτι, με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης

Εμείς μένουμε σπίτι. Όλοι και όλες.Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης.Η Πολιτεία όμως να μην κρύβει τη δική της ευθύνη, πίσω από την ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς μας.Να αναλάβει και αυτή τη δική της. Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στην πρώτη γραμμή.#μενουμεσπιτι #menoumespiti

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 23. März 2020