«Οι αλήθειες των ντοκιμαντέρ» στον δήμο Ωραιοκάστρου

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου που συνδιοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης». Το θέμα της εισήγησης είναι: «Οι αλήθειες των ντοκιμαντέρ» με εισηγητή τον σκηνοθέτη, Βαγγέλη Τρεμόπουλο.
Ο κ. Τρεμόπουλος θα ξεναγήσει τους ενδιαφερόμενους στο χώρο των ντοκιμαντέρ και θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα όπως: «Πώς θα είναι η τηλεόραση μετά την κρίση; Θα υπάρχει ή το ίντερνετ θα πάρει τη θέση της; Ποια είναι τα νέα εργαλεία του ίντερνετ για την νέα εποχή που έρχεται; Ποιο ρόλο έπαιξαν τα ντοκιμαντέρ στο παρελθόν και τι μπορούν να αλλάξουν στην καθημερινή μας ζωή;».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα για ένα τρίωρο (από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ) στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους δημότες στους οποίους, με την ολοκλήρωση των εξαμήνων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης ενώ δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό.