Αναβάλλεται η 17η Γιορτή Τσίπουρου Τέρπνης – Νέα ημερομηνία

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την αναβολή της 17ης  Γιορτής Τσίπουρου Τερπνής (από 18/11/2018 στις 25/11/2018) λόγω των καιρικών προβλέψεων.
Η 17η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018  από τις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το  Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας  Κλεάνθους 57, (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Δ Δημοτικής Κοινότητος του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα : του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Χορευτικού Συλλόγου Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου «ΑΝΤΑΜΩΜΑ», του Συλλόγου Φίλων Κρητικής Παράδοσης «ΞΑΣΤΕΡΙΑ» Θέρμης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσ/νίκης και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.
Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά από όλο τον κόσμο, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής , να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα  και να χορέψουμε μαζί τους.