Αναβάλλεται η «Συνοικία Ασμάτων» των Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένης Τσαλιγοπούλου λόγω κακοκαιρίας

Μπορεί οι βροχές και η συνεχιζόμενη κακοκαιρία να οδήγησαν σε αναβολές, τόσο τη συναυλία των Αγγελάκα – Παυλίδη, όσο και τη «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και της Ελένης Τσαλιγοπούλου, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (για την ακρίβεια, του δίνει την ευκαιρία) να προγραμματίσει και νέες εκδηλώσεις.

Αυτήν την εβδομάδα η αναμενόμενη κακοκαιρία δεν επιτρέπει να πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Ιουνίου, μουσικοθεατρική παράσταση «Συνοικία Ασμάτων» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και την Ελένη Τσαλιγοπούλου αναβάλλεται και θα ακολουθήσει ανακοίνωση για νέα ημερομηνία. Το κοινό που προμηθεύτηκε εισιτήρια μπορεί να τα επιστρέψει στο σημείο προπώλησης για την επιστροφή του αντιτίμου.

Από την άλλη, η προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιουνίου, συναυλία των Γιάννη Αγγελάκα & 100°C & Παύλου Παυλίδη & Β – Movies στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, λόγω των προγνώσεων για ακραία καιρικά  φαινόμενα. Όλα τα εισιτήρια, ηλεκτρονικά και φυσικά, ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, χωρίς να χρειάζεται καμία αλλαγή, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους στα σημεία από όπου τα αγόρασαν. Η προπώληση εισιτηρίων για τη νέα ημερομηνία συνεχίζεται κανονικά από όλα τα σημεία προπώλησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια μέρα, Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις 20.30, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών θα φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία μουσικής δωματίου με έργα των Mozart, Schubert και Beethoven, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Τα έργα θα ερμηνεύσουν η Δανάη Παπαματθαίου – Μάτσκε (βιολί), η Kerstin Feltz (βιολοντσέλο) και ο Ούβε Μάτσκε (πιάνο).

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης θα είναι ανοιχτό με την καινούργια του έκθεση «Θεσσαλονίκη. Η Συλλογή Γιώργου Κωστάκη. Restart» με δωρεάν είσοδο για το κοινό από τις 18:00 μέχρι τις 20:30 και δωρεάν ξενάγηση από την Διευθύντρια του Μουσείου και συνεπιμελήτρια της έκθεσης, κα Μαρία Τσαντσάνογλου στις 19:00. Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας, του Δήμου Παύλου Μελά και του Κ.Θ.Β.Ε. Είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Αυστριακή Πρεσβεία με τίτλο Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι 2018.