Ανδρ. Λοβέρδος: Αθλια ψέματα από αδίστακτους κουκουλοφόρους

«Προειδοποιώ τον πρωθυπουργό και του υπενθυμίζω ότι τη φωνή μου, τη φωνή που στάθηκε απέναντί του σε όλα τα θέματα αυτή την τριετία, έντιμα αλλά σκληρά, τη δική μου φωνή είναι ελάχιστος για να μπορέσει να την φιμώσει» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράστασης και πρώην υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το διάστημα 09.2010-05.2012, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Και συμπλήρωσε: «Οχι μόνο δεν γνώριζα, όπως ισχυρίζονται, τον Φρουζή αλλά και κανένα άνθρωπο της Novartis. Άθλια ψέμματα. Αυτοί για τους οποίους λένε ότι υπήρξαν συνεργάτες μου όπως ο κ. Μανιαδάκης δεν υπήρξαν ποτέ. Το φάρμακο για το οποίο συζητάνε το ενέκρινε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο ΕΟΦ, άθλιοι συκοφάντες. Άθλια ψέματα από αδίστακτους κουκουλοφόρους. Τα συνθλίβω όλα στις μηνύσεις μου».

Στο τέλος της ομιλίας του έκανε λόγο για «σύγχρονους Γκοτζαμάνηδες» αναφερόμενος σε επιθέσεις σε βάρος στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ μίλησε και για προσπάθεια των αρχηγών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να κάνουν face control στους αντιπάλους τους και να τους θέσουν εκτός, αφού όπως είπε πολλές φορές βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα. «Δεν πρόκειται να διαρρήξετε τη σχέση μου με τους πολίτες», κατέληξε.