Ανοιχτό πανεπιστήμιο για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη

Ανοιχτό πανεπιστήμιο, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα μαθήματα του προγράμματος έχουν επιμορφωτικό χαρακτήρα και η φετινή θεματολογία αναπτύσσεται σε γνωστικούς τομείς, σε σχέση με τον χώρο της Μακεδονίας, οι οποίοι είναι οι εξής: Ιατρική, Ιστορία του Δικαίου, Περιβάλλον, Ιστορία και Πολιτισμός, Θεολογία και Φιλοσοφία, Ιστορία των Επιστημών και της Τεχνολογίας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα διαλέξεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κάθε Τρίτη, από τις 18:30 έως τις 20:00, με μία εισήγηση διάρκειας 45 λεπτών, μετά το τέλος της οποίας θα ακολουθεί συζήτηση 30 λεπτών. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από τις 14 Νοεμβρίου 2017 έως τις 22 Μαΐου 2018, ενώ στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.