Αντ. Σαμαράς: Εμείς χτυπήσαμε τη διαφθορά στο φάρμακο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους έκανε πλάτες

«Δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες συκοφαντίες. Δεν ήρθα για να απολογηθώ. Ηρθα για να καταγγείλω» ξεκίνησε την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Αν βάζουν ανωνύμους, δήθεν προστατευόμενους, δήθεν μάρτυρες να σπιλώνουν με σαθρές κατηγορίες, χωρίς το παραμικρό στοιχείο, με αντιφατικές μάλιστα μαρτυρίες, τότε που βρισκόμαστε;» ρώτησε ρητορικά ο Α. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής, στην Βουλή και συμπλήρωσε «Μας κατηγορούν με στημένους ψευδομάρτυρες και πρέπει εμείς να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες».

«Ο Φρουζής αποκάλεσε ανάλγητη την πολιτική της κυβέρνησής μου για το φάρμακο. Δίπλα του καθόταν ο κ. Ξανθός» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

«Οταν εμείς ψηφίζαμε μέτρα με τα οποία περιορίστηκε δραστικότατα η διαφθορά στο φάρμακο ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε αυτά τα μέτρα και στήριζε ανοιχτά τους φαρμακοβιομήχανους. Ολα τα στοιχεία που υπάρχουν δείχνουν ότι εμείς χτυπήσαμε τη διαφθορά στο φάρμακο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους έκανε πλάτες» υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Θα λογοδοτήσετε για όλα, αρκετά σας έχουμε ανεχτεί. Θα σας νικήσουμε και στο τέλος θα λογοδοτήσετε για τη ζημιά που κάνατε στη χώρα», είπε απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ κλείνοντας την ομιλία του.