Αντώναρος για το σποτ του τουρισμού: Mα είναι τελικά τόσο ανίκανοι;

Ο δημοσιογράφος και κυβερνητικός εκπρόσωπος  επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, σχολίασε το σποτάκι της τουριστικής καμπάνιας της εταιρείας Marketing Greece:
«Φίλος μου Γερμανός με πολύ πετυχημένη επιχείρηση στον ευρύτερο χώρο των media μου τηλεφωνεί προ ολίγου σκασμένος στα γέλια. “Είχα προγραμματίσει και φέτος τις διακοπές μου στην Ελλάδα όπως.. κάνω εδώ και δεκαπέντε χρόνια μαζί με τα παιδιά μου. Αλλά… φαίνεται πως φέτος δεν θεωρείτε απαραίτητο να έρθω”, μου λέει. Τον ακούω απορημένος και μου εξηγεί ότι κάπου έπιασε το μάτι του το καινούργιο σποτάκι για τον ελληνικό τουρισμό. “Φαίνεται πως δεν μας θέλετε”, μου λέει. “Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει. Ότι μπορούμε να ζήσουμε την Ελλάδα όπου βρισκόμαστε. Αλλά εγώ δεν θέλω να ζήσω το ελληνικό μου καλοκαίρι στην Τουρκία η στον Μέλανα Δρυμό. Στην Ελλάδα έρχομαι για τον ήλιο, τη θάλασσα και τους ανθρώπους.” Να δείτε τι μπάχαλο θα δημιουργήσει το δήθεν σοφιστικέ σποτάκι κάποιων “υψιπετών”. Γιατί όταν έχεις να πλασάρεις ένα προιον η μια ιδέα — το μήνυμα πρέπει να είναι πεντακάθαρο κι όχι διφορούμενο.
Mα είναι τελικά τόσο ανίκανοι;»

Επίσης ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε σχολιάσει στο twitter:
“Greek summer is a state of mind” και “This year, enjoy your Greek summer wherever you are”.Αυτα ειναι τα 2 (σύμφωνα με φίλο μου πολύπειρο διαφημιστή άκρως διφορούμενα) μηνυματα του καινουργιου σποτ για τον ελληνικό τουρισμό. Εύχομαι τα καλύτερα. Κι εύχομαι ακόμη ο μέσος Γερμανός, Ιταλός, Σουηδος η Ολλανδός τουρίστας (που στην Ελλάδα έρχεται κατα 99% για τον ήλιο κ τη θάλασσα) να μη πάρει το μήνυμα κατα γράμμα και μεινει για διακοπές φετος στη χώρα του φαντασιωνόμενος εκεί το ελληνικό καλοκαιρι. 🙂