Η απάντηση Πολάκη στον Γιάννο Παπαντωνίου

Απάντηση στον Γιάννο Παπαντωνίου ο οποίος μίλησε για «δόγμα Πολάκη», έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μέσω του λογαριασμού του στα social media.

«Με 800 σελίδες κατηγορητήριο, με 3 εκατ. μίζες στα πράσα μετά τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005) τολμάει και μιλάει, ενώ οδηγείται στη φυλακή για «δόγμα Πολάκη» ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!! Γιάννο μου, το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (από τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ!!! Το «δόγμα Σημίτη» πληρώνεις…. ΥΓ καμιά ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της, θα βγάλει η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνίου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;», απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

«Η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά», υπενθυμίζεται ότι δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου, κατά την αποχώρησή του από τα ανακριτικά γραφεία μετά την απόφαση για προφυλάκιση τόσο του ιδίου όσο και της συζύγου του.