Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη στο δημοσίευμα των New York Times

«Ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times» αναφέρεται σε ανακοίνωση της DIMERA Group, εταιρεία του επιχειρηματία, απαντώντας στο δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ χρηματοδότησε διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για προσπάθεια «συγκεκριμένων κέντρων» να τον εμπλέξουν σε γεωπολιτικά παιχνίδια στην περιοχή και απειλεί τους New York Times με εξώδικο.

«Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση και διαψεύδεται κάθε σχέση ή εμπλοκή του επιχειρηματία με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.  «Οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας» τονίζεται.