Αποδοκιμασίες και παρατράγουδα στην παρουσίαση του συνδυασμού «Συνεργασία για την Καλαμαριά»!

Σύννεφα στις σχέσεις της συνεργασίας Πασαλίδου-Μπακογλίδη για το δήμο Καλαμαριάς. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό που σημειώθηκε κατά την παρουσίαση του συνδυασμού, «Συνεργασία για την Καλαμαριά» του δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη, στο Δημοτικό Θέατρο, «Μελίνα Μερκούρη».

Περίπου μια ώρα διήρκησε η ομιλία του κ. Μπακογλίδη που, εκτός των πεπραγμένων της μέχρι τώρα διοίκησης του Δήμου, παρουσίασε και τους στόχους της παράταξης του για τις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η παρουσίαση ωστόσο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αποδείχτηκε δύσκολη υπόθεση καθώς, μεταξύ αυτών, υπάρχουν επικεφαλής συνδυασμών που στις προηγούμενες εκλογές κατέβηκαν αυτόνομα. Στην παρουσίαση της επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για την Καλαμαριά», η Αμαλία Πασσαλίδου θέλησε να παρουσιάσει τη διακήρυξη του συνδυασμού της και κυρίως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε την κοινή πορεία τόσο με το συνδυασμό του κυρίου Μπακογλίδη όσο και άλλων.

Μάταια όμως. Λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στο βήμα , το κοινό , αποτελούμενο στην πλειοψηφία του από υποστηρικτές του νυν δημάρχου την αποδοκίμασε(!), για άγνωστους λόγους , με αποτέλεσμα η κ. Πασσαλίδου να ρωτήσει προς το πλήθος: « δεν θέλετε να μάθετε τους λόγους της συνεργασίας μας;». Η βουή του «όχι» που ακούστηκε από κάτω επισκίασε την εκδήλωση, ενώ η Αμαλία Πασσαλίδου επέστρεψε στη θέση της φοβερά ταραγμένη. Αρνήθηκε μάλιστα, αρχικά, να λάβει μέρος στη φωτογράφιση του συνδυασμού, ωστόσο πείστηκε από τις παραινέσεις των ψυχραιμότερων.

Έντονη ήταν η δυσφορία των μελών και ψηφοφόρων του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά»., ενώ στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν αμέσως μετά την εκδήλωση, σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός ότι ο κ. Μπακογλίδης δεν προστάτεψε την συνεργάτιδα του από τη συμπεριφορά των συγκεντρωμένων , αλλά και το τρόπος με τον οποίο έγινε η παρουσίαση των συνεργαζόμενων άλλων συνδυασμών.

Κ.