Αποστάσεις από τη «γραμμή» Ζαγοράκη για τον ΠΑΟΚ παίρνει ο Στράτος Σιμόπουλος

Αποστάσεις από τη «γραμμή» Ζαγοράκη για την υπόθεση του ΠΑΟΚ παίρνει ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Σιμόπουλος αναφέρει ότι «αγαπημένη του ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ» και εκτιμά σχετικά με τη χτεσινή εξέλιξη  ότι «στα πλαίσια του νόμου, θα έχει αίσια κατάληξη για αυτή τη μεγάλη Ελληνική ομάδα».

Ωστόσο επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση την οποία στηρίζω και η ΝΔ στην οποία ανήκω  δε  στέκονται απέναντι στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους-οπαδούς του».

Συνεχίζοντας κάνει… συστάσεις προς… γαλάζιους προφανώς σημειώνοντας: «Σε μια περίοδο με μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις για τη χώρα μας, όλοι όσοι επηρεάζουμε με ενέργειες, χειρισμούς ή δηλώσεις το κοινωνικό κλίμα οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εδώ και χρόνια σε κάθε ευκαιρία τόνιζα ότι οι πολιτικοί πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την επαγγελματική, κοινωνική και την πολιτική τους πορεία και όχι με βάση οπαδικές προτιμήσεις. Έχω εκλεγεί με συγκεκριμένη ατζέντα για τα θέματα της πόλης και των παραγωγικών τάξεων και αυτά προωθώ με πάθος και δύναμη. Δεν με φοβίζουν οι εκφοβισμοί των τρολς του διαδικτύου ούτε οι εκβιασμοί για το πολιτικό μου μέλλον».