Με Αθερίδη και Βαλτινό συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα το Φεστιβάλ Κασσάνδρας

Με τις θεατρικές παραστάσεις «Το Ψέμα» και «Αλέξης Ζορμπάς» συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αυτήν την εβδομάδα, το οποίο άνοιξε την αυαία του το περασμένο Σάββατο με την παράσταση «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ» του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Την παρασκευή, 21 Ιουλίου, ανεβαίνει η παράσταση «Το Ψέμα» του Θοδωρή Αθερίδη με πρωταγωνιστές τον ίδιο, καθώς και τους Μυρτώ Αλικάκη και Σμαράγδα Καρύδη στο Αμφιθέατρο Σίβηρης.

Και πάλι θεατρικό ζευγάρι οι Αθερίδης – Καρύδη

Ενώνονται και πάλι σαν θεατρικό ζευγάρι ο  Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη μετά από 6 χρόνια και μαζί με την Μυρτώ Αλικάκη και τoν Κωνσταντίνο Κάππα θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

Η ιστορία

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά;

Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

Ακολουθεί ο «Αλέξης Ζορμπάς»

Ακολουθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Σίβηρης η παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία Στ. Φασουλή και μουσική Μίκη Θεοδωράκη, με πρωταγωνιστές τους Γρ. Βαλτινό και Μ. Μπεγνή. Η διασκευή είναι των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα.