Αυτόνομη κατάδυση για άτομα με αναπηρία σήμερα στο δήμο Νεάπολης – Συκεών

Μία όμορφη εκδήλωση ετοιμάζει ο δήμος Νεάπολης- Συκεών για άτομα με κινητική αναπηρία. Συγκεκριμένα ο δήμος θέλει να περάσει μήνυμα αισιοδοξίας με δύο ιδιαίτερες εκδηλώσεις από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών.

Η εκδήλωση για την 2η Αυτόνομη Κατάδυση για άτομα με αναπηρία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου.

Θέτοντας τις δράσεις για άτομα με αναπηρία ως ναυαρχίδα της Κοινωνικής του Πολιτικής, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών αποδεικνύει σταθερά και διαχρονικά ότι «αυτό που οραματιζόμασταν μπορούμε να το κάνουμε πράξη», όπως σημειώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Μέσα από δύο ξεχωριστές και ιδιαίτερες εκδηλώσεις που συνεχίζονται μετά την επιτυχία προηγούμενων ετών, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στέλνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, με στόχο την ισότιμη κοινωνική ένταξη των συμπολιτών μας με αναπηρία στη τοπική κοινωνία και τη δραστηριοποίησή τους.

Μετά το 3ο Φεστιβάλ ΚΔΑΠμεΑ, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τους νέους από 16 ΚΔΑΠ της βόρειας Ελλάδας να μαγεύουν το κοινό για μια ακόμη φορά, έρχεται η 2η Αυτόνομη Κατάδυση για άτομα με κινητική αναπηρία να αποδείξουν ότι μπορούν ακόμη και στις πιο δύσκολες προκλήσεις.

Πρόκειται για την αυτόνομη δοκιμαστική κατάδυση «No Barrier Tour», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών.

Με φόντο το περιαστικό δάσος Σέιχ-Σου και τα κρυστάλλινα νερά της υπερσύγχρονης πιστοποιημένης πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και το εξειδικευμένο καταδυτικό κέντρο Azure Diving Center, είναι καθ’ όλα έτοιμοι να προσφέρουν για δεύτερη χρονιά, στους συμμετέχοντες Α.με.Α. μία αξέχαστη εμπειρία δοκιμαστικής κατάδυσης, σύμφωνα με τα πρότυπα διεθνών οργανισμών.