«Ας μπουν τα ποσά που οφείλονται» δηλώνει ο πρόεδρος εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Ο πρόεδρος του συνδικάτου των απασχολουμένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι «αν και δεν είναι σύννομη η πρόταση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, αναφορικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους, εμείς  ωστόσο του απαντάμε, ορίστε ο αριθμός λογαριασμού της μισθοδοσίας τους στην Εθνική. Ας μπουν τα ποσά που οφείλονται».

Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ κατέληξε στην παραπάνω θέση με ομοφωνία κατά τη σημερινή συνεδρίαση και δεν απορρίπτει την πρόταση του υπουργού, όπως «κάποιοι έσπευσαν κακώς να πουν τις προηγούμενες ημέρες».

Ωστόσο, ο κ. Τσερμενίδης, ως μέλος και του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, καλεί εκ νέου τον κ. Σπίρτζη σε συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς και οριστικά πλέον, όλα τα ζητήματα για τον ΟΑΣΘ. Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι επιχειρεί συνεχώς να επικοινωνήσει με τον υπουργό, ώστε να τον ενημερώσει ο ίδιος προσωπικά, για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ και πρόσθεσε ότι αύριο, στις 10 το πρωί, θα συνεδριάσουν εκ νέου οι εργαζόμενοι στον οργανισμό.