Χ. Γιαννούλης: Άγνοια και υποκρισία φανερώνει η στάση του Απ. Τζιτζικώστα

«Με τη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης ο κ. Τζιτζικώστας εμφανίστηκε πιο αυτοκρατορικός, αδαής και πολιτικά υποκριτής από ποτέ άλλοτε έως σήμερα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Γιαννούλης, δημοσιογράφος και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο κ. Τζιτζικώστας εμφανίζεται αυτοκρατορικός, εκπροσωπώντας την Μακεδονία, αγνοώντας τις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Υποτιμά τη δημοκρατική βούληση των κατοίκων των δύο περιφερειών, σαν να τους θεωρεί υποτελείς του», τονίζει ο κ. Γιαννούλης.

Όπως συνεχίζει στην ανακοίνωσή του, σχετικά με τα επικοινωνιακά τρικ που αλλεπάλληλα επιχειρεί ο γαλάζιος υποψήφιος, ο κ. Γιαννούλης συμπλήρωσε:

«Δείχνει εγκληματική άγνοια όχι μόνο για το είδος αλλά και για τα όρια των αρμοδιοτήτων. Τώρα που του μάθαμε το anaptyxi.gov.gr, ελπίζουμε να μη χρειαστεί να του μάθουμε να διαβάζει και τα στοιχεία. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν μπορεί να είναι πρώτη στην Ελλάδα στην υλοποίηση των ΕΣΠΑ, όταν δεν φτάνει ούτε τον μέσο όρο της χώρας. Είναι απλά μαθηματικά», συμπλήρωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

«Με την ολοκλήρωση των δημοσίων εμφανίσεών του τη χθεσινή βραδιά, από το βήμα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απέδειξε και την βαθιά πολιτική υποκρισία του. Ανέφερε ως πρώτο στόχο της πολιτικής του την εξωστρέφεια, την ίδια ώρα που δεν αναγνωρίζει ούτε την ονομασία της μιας από τις μοναδικές δυο χώρες με τις οποίες συνορεύει η περιφέρειά του. Όμως με θητείες εννέα χρόνων στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την περίοδο Ψωμιάδη, οι πολίτες πλέον τον γνωρίζουν καλά. Στην Κεντρική Μακεδονία κοιτάμε πια μπροστά για να οικοδομήσουμε μια περιοχή-γέφυρα συνεργασίας, ανάπτυξης και προόδου», καταλήγει η ανακοίνωση.