Χ. Θεοχάρης: Η κ. Νοτοπούλου ήταν ικανή να κλείσει την Thomas Cook έξι μήνες νωρίτερα

«Η κ. Κατερίνα Νοτοπούλου αποζητά λίγα λεπτά δημοσιότητας» σχολίασε ο υπουργός Τουρισμού απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία καλούσε τον κ. Θεοχάρη να απαντήσει αν γνώριζε για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο ταξιδιωτικός όμιλος Thomas Cook.

«Τη στιγμή που αναγνωρίζεται απ’ όλους πως η Κυβέρνηση, το υπουργείο Τουρισμού και οι τουριστικοί φορείς έχουμε εγκύψει πάνω στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από την οικονομική κατάρρευση της Thomas Cook δίνοντας λύσεις, η κα. Κατερίνα Νοτοπούλου επιλέγει να αποζητά λίγα λεπτά δημοσιότητας. Το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί και να ζημιώνει τον ελληνικό τουρισμό» αντέτεινε ο κ. Θεοχάρης.

«Αν η κ. Νοτοπούλου ήταν υπ. Τουρισμού ήταν ικανή να κλείσει την Thomas Cook έξι μήνες νωρίτερα» συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως «δυστυχώς για εκείνη και για το κόμμα από το οποίο προέρχεται, η κυβέρνηση έχει αλλάξει και η χώρα έχει μπει σε ομαλότητα, κάτι που έχει φανεί ήδη από τις πρώτες στιγμές που ξέσπασε η παγκόσμια κρίση στον τουριστικό κλάδο από την οικονομική κατάρρευση της Thomas Cook».