Χαλκιδική: Συνελήφθησαν διαρρήκτες αυτοκινήτων που «χτυπούσαν» στην παραλία της Σάνης

Σπείρα διαρρηκτών που «χτυπούσε» σταθμευμένα αυτοκίνητα στην παραλιακή ζώνη της Σάνης στη Χαλκιδική εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας του τμήματος Μουδανιών.

Οπως ανακοινώθηκε συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 20 και 25 ετών, καθώς και μίας 25χρονη σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά τη διάρρηξη αυτοκινήτου – έσπασαν με κατσαβίδι το παράθυρο – από το οποίο αφαίρεσαν ένα σακίδιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και διάφορα προσωπικά είδη.

Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, ενώ εντοπίστηκε και το κλεμμένο σακίδιο σε δασική περιοχή όπου το είχαν πετάξει  νωρίτερα.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση οι δράστες από τις αρχές Ιουλίου του 2017, διέπραξαν ακόμα 8 διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα λουόμενων στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρρωτοδικών Χαλκιδικής.