Χάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Λευτέρης Πετρούνιας

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα θα αναγκαστεί να χάσει ο Λευτέρης Πετρούνιας, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, που θα τον υποχρεώσει να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να το ξεπεράσει εντελώς.

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος είναι αήττητος στους κρίκους τα τελευταία χρόνια,αποκάλυψε την δυσάρεστη είδηση με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τόσα χρόνια έχω εισπράξει απίστευτη αγάπη από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο. Γι’αυτό και τα άσχημα νέα, επιλέγω να τα μάθετε από εμένα. Δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού που με ταλαιπωρεί ήδη από τους προηγούμενους αγώνες και που με υποχρεώνει πια να οδηγηθώ στο χειρουργείο, δεν θα βρίσκομαι φέτος στο Παγκόσμιο για να υπερασπιστώ τα ελληνικά χρώματα και να διεκδικήσω ακόμη έναν Παγκόσμιο τίτλο, για να χαρεί όλη η Ελλάδα. Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Εγώ και εσείς μαζί με την στήριξή σας. Σφίγγω τα δόντια και με τη βοήθεια του προπονητικού και ιατρικού team ευελπιστώ ότι θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους στις επόμενες διοργανώσεις και να φτάσω υγιής μέχρι το μεγάλο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Θα είμαστε σύντομα γεροί, δυνατοί, για να βάλουμε την ελληνική σημαία ξανά στον υψηλότερο ιστό».