Χανιά: Φορολογούμενη τραυμάτισε εφοριακό επειδή της κατέσχεσαν το λογαριασμό

Φορολογούμενη σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές σε μηχανήματα γραφείου της ΔΟΥ Χανίων επειδή της κατέσχεσαν το λογαριασμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι ένας υπάλληλος.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, το μεσημέρι εισήλθε στα γραφεία μία γυναίκα που έχει φορολογικές εκκρεμότητες οι οποίες οδήγησαν σε κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού της. Έξαλλη ζήτησε εξηγήσεις, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο των εργαζομένων και αναπληρώτρια διευθύντρια Ι. Μπαχουντάκη κάποια στιγμή ξεκίνησε να σπάει μηχανήματα μηχανογράφησης που βρίσκονταν πάνω σε γραφεία. Ένα θραύσμα πλαστικού έκοψε στο μάτι έναν υπάλληλο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ από πλευράς του συλλόγου εργαζομένων κατατίθεται μήνυση σε βάρος της για το περιστατικό, τις φθορές στον εξοπλισμό και τον τραυματισμό του υπαλλήλου.

Αμέσως μετά οι υπάλληλοι αποφάσισαν το κλείσιμο της ΔΟΥ Χανίων για το υπόλοιπο του ωραρίου και με απόφαση τους η ΔΟΥ δεν θα λειτουργήσει αύριο Παρασκευή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι.