Χειροπέδες σε 59χρονο για 17 κλοπές σε ξενοδοχεία

Στην εξιχνίαση 17 υποθέσεων κλοπών σε δωμάτια ξενοδοχείων στην περιοχή του δήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη, προχώρησαν χθες άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 59χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη για πλαστογραφία πιστοποιητικών και αντίσταση.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο την Αστυνομία, οι κλοπές είχαν διαπραχθεί από τον 59 χρόνο από τις 16-8-2019 έως τις 10-9-2019. Λεία του αλλοδαπού ήταν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 8.000 ευρώ, και επιπλέον 320 λίρες.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου επιδεικνύοντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε και στον χώρο που διαμένει βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Πάντως, ο 59χρονος ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.