Χρ. Γιαννούλης: Έχω δεχθεί πάνω από 130.000 απειλητικά μηνύματα

«Ζούμε στη δικτατορία του διαδικτύου και της παραπληροφόρησης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, με αφορμή την τοποθέτησή του περί μπάρμπεκιου, χοιρινού και προσφύγων που προκάλεσαν σάλο, ενώ κατήγγειλε ότι έχει ήδη δεχθεί πάνω από 130.000 απειλητικά μηνύματα.

Ο κ. Γιαννούλης μιλώντας στον  Flash 99,4 σημείωσε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε το μπάρμπεκιου, ούτε το χοιρινό ούτε το αλκοόλ, προσθέτοντας ότι «έχουμε μεγάλη ευθύνη όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να μη δημιουργούνται έστω και με τις διατυπώσεις, εντυπώσεις».

«Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό που λέω έχει σχέση με το χοιρινό ή το αλκοόλ ή με την ελευθερία των Ελλήνων να καταναλώνουν χοιρινό ή αλκοόλ, θα πρέπει να πάρει δημόσια θέση», σημείωσε.

«Αυτό είπα από την αρχή. Αυτό που πέρασε είναι αυτό που βόλευε τους Κυρανάκηδες, που προσπαθούν να παίζουνε σε διπλό ταμπλό», υποστήριξε ο κ. Γιαννούλης.

«Αναρωτιόμουν αν έκανα κάτι καλό ή κακό, που έφτασα σε σημείο να υπερασπίζονται την άποψή μου ο Πρετεντέρης, κήρυκας κατά του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, λέγοντας ότι λειτούργησε ως θερμόμετρο στο κόμμα.