Χρ. Οικονομίδης: Ουδεμία βασιμότητα έχουν οι ποινικές διώξεις

“Ουδεμία ανάμειξη” στην διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Παιδικών Σταθμών δηλώνει ότι είχε ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλου Οικονομίδη σχετικά με την ποινική δίωξη σε βάρος του.

Αναλυτικά, η απάντηση του Χρ. Οικονομίδη:

“Μετά τη δημοσίευση της νέας ποινικής δίωξης που θα ασκηθεί εις βάρος μου για το δήθεν  σκάνδαλο της Δημοτικής Επιχείρησης Παιδικών Σταθμών, δηλώνω ότι: Ουδεμία ανάμειξη είχα στην διοίκηση της Επιχείρησης, αφού ουδέποτε υπήρξα πρόεδρος ή έστω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, θα δοθούν αρμοδίως απαντήσεις, από την Δημοτική Επιχείρηση.

Για το συγκεκριμένο θέμα απορώ, πως είναι δυνατόν τέτοιου είδους πληροφορίες να διαρρέουν από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, πριν ακόμα ενημερωθεί ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

Είναι γνωστό στους νομικούς και σε άλλους κύκλους της ότι, ήδη το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έχει αποφανθεί ότι ως πρώην δήμαρχος δεν εποπτεύω τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, όπως συνέβη και με τη Δημοτική Επιχείρηση Τελετών, όπου απαλλάχθηκα  με αμετάκλητο βούλευμά του.

Απορώ επίσης με τη συγκυρία των τελευταίων ημερών, κατά την οποία, από δημοσιεύματα πληροφορούμαι ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις, οι οποίες ουδεμία βασιμότητα έχουν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.”