Χυδαιότητες κατά της συζύγου του πρωθυπουργού από τον Νίκο Ταχιάο σε εκπομπή της ΕΡΤ

Το μεγάλο κύμα στήριξης που δέχεται ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ενόψει του δευτέρου γύρου των εκλογών, φαίνεται πως οδήγησε τον Νίκο Ταχιάο να χάσει την ψυχραιμία του τις τελευταίες ώρες και να χυδαιολογεί με ύφος που θα ζήλευε και ο… Στέφανος Χίος.

Ο Νίκος Ταχιάος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες εναντιώθηκε στη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και τώρα τρέχει να τα μαζέψει με διευκρινίσεις που θυμίζουν τις αξέχαστες δηλώσεις του… προέδρου του Εδεσσαϊκού, πήγε ένα βήμα παραπάνω και αποκάλυψε το πολιτικό ήθος του, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κατά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου να εμφανιστεί ως ένας «φιλελεύθερος τεχνοκράτης με προωθημένες και επεξεργασμένες προτάσεις για τη Θεσσαλονίκη».

Τις τελευταίες ημέρες έχει εκχυδαΐσει την πολιτική συζήτηση με αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο ως δεξιό… τρολ και όχι ως ένας μελλοντικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Κατανοητό, αν αληθεύουν και οι πληροφορίες ότι η ηγεσία της ΝΔ δεν είναι και τόσο ευχαριστημένη με την εκλογική πορεία του εκλεκτού της στον πρώτο γύρο. 

Πλέον χαρακτηρισμοί όπως «άθλια κομματόσκυλα, χυδαίοι, φθηνοί άνθρωποι κλπ» που έχει δημόσια χρησιμοποιήσει στις τελευταίες συνεντεύξεις του μοιάζουν τουλάχιστον… κόσμιοι μπροστά στη χυδαιότητα που εκστόμισε σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά ενέπλεξε στα… επιχειρήματά του και τη σύζυγο του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει έρθει εδώ πέρα ως αντίπαλος του κ. Ταχιάου. Τις ώρες που δεν παρηγορεί την κ. Μπαζιάνα… Αυτό συμβαίνει!».

Άντε και εις ανώτερα κ. Ταχιάο με εκπομπή στο… “makeleio tv”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Μπροστά στα Γεγονότα» (μετά 06:00)  ΕΔΩ

Κ.