Δεν το βάζει κάτω ο Αβραμόπουλος

Σειρά επαφών και συναντήσεων με στελέχη της Πρωτοβουλίας και της Kεντροαριστεράς, μαθαίνουμε ότι έχει ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Προσπαθεί, λένε οι πληροφορίες, να διερευνήσει τις δυνατότητες και τις προοπτικές που υπάρχουν, για να συγκροτηθεί ένα νέο ψηφοδέλτιο, που θα διεκδικήσει την διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. Λέτε να συζητάει και με την Καλυψώ Γούλα που έχει δηλώσει ότι δεν θα πάει σπίτι της; Να θυμίσουμε πως και ο ίδιος, αποχωρώντας από την «Ομάδα των 5», εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την προσπάθεια , δηλώνοντας μάλιστα αισιόδοξος.

Γι’ αυτό ίσως και το χρίσμα του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ για το δήμο Θεσσαλονίκη να αργήσει. Γιατί οι εξελίξεις εξακολουθούν και τρέχουν. Να σημειώσουμε επίσης πώς υπεύθυνος του ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι ο νυν πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

Άρα λογικά θα περιμένει να δει πως θα κινηθεί ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος να θυμίσουμε, έχει διατελέσει και πρόεδρος του ΕΚΘ. Βέβαια το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε πορεία καταστατικού συνεδρίου…

Φ.Δ.