Δεύτερη ένεση με αιμοπετάλια πλάσματος για τον Νεϊμάρ

Η αποθεραπεία του Νεϊμάρ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.

Σήμερα, ο θεράπων ιατρός του Νεϊμάρ, Ραμόν Κουγκάτ, έκανε στο 26χρονο επιθετικό μία δεύτερη ενέσιμη έγχυση πλάσματος, πλούσια σε αιμοπετάλια, ως συνέχεια της πρώτης που έγινε πριν από μία εβδομάδα. Οπως αναφέρεται από το περιβάλλον του διάσημου άσου, ο Νεϊμάρ δεν αισθάνεται πλέον πόνο στο μετατάρσιο, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να χρειασθεί περαιτέρω επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο μετατάρσιο στο δεξί του πόδι, στην συνάντηση της 23ης Ιανουαρίου για το κύπελλο Γαλλίας με την Στρασμπούρ (2-0) και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δέκα εβδομάδες. Οπως είναι γνωστό, τον Φεβρουάριο του 2018, ο Βραζιλιάνος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο σημείο και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τον Μάιο και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.