Διακοπές ρεύματος στο Κιλκίς

Σήμερα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος σε περιοχές του Κιλκίς, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Κιλκίς ύστερα από σχετική ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Η διακοπή ηλεκτροδότησης σε Κρηστώνη, Λεβεντοχώρι, Μεσιανό και στη νοτιοδυτική πλευρά του Κιλκίς οφείλεται σε τεχνικές εργασίες μετατόπισης στύλων ΔΕΗ στο νέο οδικό δίκτυο Κιλκίς – κόμβου Μαυρονερίου:

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) η διακοπή ηλεκτροδότησης θα γίνεται τμηματικά:

Από τις 8:00 έως τις 14:00 σε τμήμα του οικισμού Κρηστώνης (παλιές συνεταιριστικές αποθήκες μέχρι τη στροφή Λεβεντοχωρίου) στο Λεβεντοχώρι και στο Μεσιανό.

Από τις 8:00 έως τις 8:30 και από τις 14:00 έως τις 14:30 στη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης του Κιλκίς (περιοχή ιερού ναού Παναγία και Α’ Εργατικές Κατοικίες) και στον κύριο οικισμό της Κρηστώνης.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνιστά στους κατοίκους των προαναφερθεισών περιοχών να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.