Διανομή τροφίμων για δικαιούχους ΤΕΒΑ στον δήμο Δέλτα

Διανομή νωπών προϊόντων και Βασικών Υλικών Στήριξης σε ωφελούμενους, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD σε σύμπραξη με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Δέλτα και η Κοινωνική Υπηρεσία τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, την Τρίτη 2 Ιουλίου και την Τετάρτη 3 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 14:00 στην συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ελ. Βενιζέλου, στην Σίνδο.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ημέρα προσέλευσης τους μέσω μηνύματος (ηχητικού ή/και γραπτού) από call center στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής Νωπά προϊόντα:

1. ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ / Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 kg
2. ΚΡΕΑΣ BOEIO / Τεμάχια1, Βάρος 1,0 kg
3. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ / Τεμάχια 1, Βάρος 0,5 kg
4. ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ / Τεμάχια 1, Βάρος 0,5 kg
5. ΜΠΑΝΑΝΕΣ / Τεμάχια 2, Βάρος 2,0 kg
Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο 5 κιλά

Κάθε αίτηση θα παραλάβει τα εξής ΒΥΣ προϊόντα:

1. ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ Τεμάχια 1, Βάρος 100ml
2. ΣΑΜΠΟΥΑΝ Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 lt
3. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ Γ.Χ. Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 lt
4. ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 lt
5. ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 kg
Σύνολο κιλών ανά αίτηση 4,100 κιλά.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν. Υπεύθυνη για το πρόγραμμα: Μαριάνθη Σπουργίτη τηλ: 2313305923