Το δηκτικό σχόλιο του Ν. Παππά για την παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ

«Αν τον κ. Σακελλαρίου τον ενοχλούσε η παραβίαση του δικαστικού απορρήτου έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Οκτώβρη του 2016», σημειώνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς σχολιάζοντας την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας επειδή ενοχλήθηκε από διαρροές.

Με την ανάρτηση αυτή θέλησε να σχολιάσει δηκτικά και να υπενθυμίσει τη «διαρροή» στον ΣΚΑΪ σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για το «νόμο Παππά».

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι την παραίτησή του, λίγες ημέρες πριν να συνταξιοδοτηθεί, την 30η Ιουνίου 2018. Ο παραιτηθείς εξέφρασε την αντίθεσή του για τις λανθασμένες διαρροές προς τον Τύπο ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε σε διάσκεψη, ως συνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλου, με τον οποίο περικόπτονται οι συντάξεις.

Ο απερχόμενος, πλέον, πρόεδρος του ΣτΕ ζήτησε από τους πολίτες να εξακολουθήσουν να έχουν εμπιστοσύνη στους δικαστές, επισημαίνοντας: «Υπάρχουν δικαστές εις τας Αθήνας».