Δήμος Δέλτα: Πιάνουν δουλειά 32 υπάλληλοι της 3Κ

Ορκίστηκαν και έπιασαν δουλειά οι 32 δημοτικοί υπάλληλοι, που διορίστηκαν  στο δήμο Δέλτα, μέσω της  προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ. Στην τελετή ορκωμοσίας που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της Σίνδου παραβρέθηκε ο  Γιώργος Κυριακίδης, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού  εκπροσωπώντας το δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη και ο Διονύσης Λιακόπουλος, αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

«Εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία» τόνισε στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Κυριακίδης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Δέλτα και ευχήθηκε καλή αρχή στους εργαζόμενους. «Από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας θα συζητάω με τους προϊσταμένους, τον διευθυντή  και μαζί σας όλα τα προβλήματα προκειμένου να προχωράμε άμεσα σε λύσεις» τόνισε ο κ Κυριακίδης.

Συγχαρητήρια για την επιλογή τους, έδωσε στους εργαζόμενους ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών Διονύσης Λιακόπουλος τονίζοντας ότι «ο δήμος Δέλτα θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης ενώ όλοι μας θα έχουμε ανοιχτές πόρτες για να σας ακούμε».

Οι 30 από τους 32 υπαλλήλους, θα εργαστούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας ενώ δύο στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Δέλτα. Οι νέοι δημοτικοί υπάλληλοι  μετά την ορκωμοσία υπέγραψαν την πρόσληψη τους και προωθήθηκαν στις υπηρεσίες που θα εργαστούν.