Δημοσκόπηση για τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης

Πολλές γκρίνιες και ερωτηματικά μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ, προκαλεί δημοσκόπηση του πανεπιστήμιου Μακεδονίας, που καταγράφει τις προθέσεις τους εκλογέων για τις υποψηφιότητες στην Α Θεσσαλονίκης.

Η δημοσκόπηση που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ακούγεται πως έχει παραγγελθεί από υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ και πως πέρα από την πρόθεση του σταυρού προτίμησης στην Α Θεσσαλονίκης, ερευνά και τις προτιμήσεις των μηχανισμών εντός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ποιους ή ποιόν θα ψηφίσουν τα στελέχη των γεννηματικών, των παπανδρεικών και των βενιζελικών.

Στην πρόθεση ψήφου ή καλύτερα του σταυρού προτίμησης, πρώτος εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης. Δεύτερος καταγράφεται ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης και τρίτος ο αντιδήμαρχος Νεάπολης Συκεών Αντώνης Σαουλίδης. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο πρωτοεμφανιζόμενος στο χώρο, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος ενώ πέμπτος εμφανίζεται ο γιατρός ορθοπεδικός Νίκος Ξυλούρης ο οποίος όμως, λόγω ονόματος, χαίρει μεγάλης και άνετης αναγνώρισης. Η δημοσκόπηση αναμένεται να τελειώσει το αμέσως επόμενο διάστημα και μάλλον δεν θα κοινοποιηθεί.

Φ.Δ.