Δωρεάν ανοιχτή προβολή ταινίας στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία με ελεύθερη είσοδο θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουλίου 2019 στις 21:30 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στη Προβλήτα Α΄.

Κάτω από την «Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων» θα ζήσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό Event της πόλης, που δεν είναι άλλο από την δωρεάν θερινή προβολή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που μας προσκαλεί και φέτος στο ωραιότερο σινεμά κάτω από τα αστέρια.

Οι λάτρεις του θερινού κινηματογράφου, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη περιπέτεια με την υπογραφή του Άλφρεντ Χίτσκοκ, με ένα ανελέητο κυνηγητό από την Νέα Υόρκη έως το όρος Ράσμορ και στο ρόλο του πρωταγωνιστή έναν από τους γίγαντες του παγκόσμιου κινηματογράφου, τον Κάρι Γκράντ.

Σασπένς από την πρώτη ως την τελευταία σκηνή, αγωνία στο κόκκινο, καταιγιστικός ρυθμός, δηλητηριώδες χιούμορ είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της συναρπαστικής, διασκεδαστικής και θεαματικής ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Τι θα συμβεί όταν ένας φιλήσυχος διαφημιστής πέσει θύμα απαγωγής μιας συμμορίας κατασκόπων που τον περνούν για έναν ανύπαρκτο πράκτορα της CIA; Η ταινία του Χίτσκοκ, με τον Κάρι Γκραντ στην καλύτερη κατά πολλούς ερμηνεία της καριέρας του, είναι ένα φιλμ-αρχέτυπο κινηματογραφικής αφήγησης και παράλληλα μία από τις πιο ψυχαγωγικές ταινίες του βρετανού σκηνοθέτη. Παρέα μας στην προβολή, η δροσερή Fischer, η μπίρα που αγαπάει τον καλό κινηματογράφο, θα συμπληρώσει ιδανικά την εκδήλωση κερνώντας το κοινό.

Η ταινία

Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων / North by Northwest (ΗΠΑ, 1959)