Δωρεάν πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης από την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer

Δωρεάν πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης, δύο φορές την εβδομάδα, για άτομα που πάσχουν από νευρολογικές παθήσεις (πολυνευροπάθειες, άνοιες – νόσο Alzheimer, Αγγειακά- Εγκεφαλικά Επεισόδια, Νόσο Parkinson, Σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α.)  θα πραγματοποιήσει Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Hellas) στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους άθλησης της Alzheimer Hellas.

Στόχοι του προγράμματος, είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών θεραπευτικής άσκησης ασθενών με νευρολογικές παθήσεις, η πρόληψη αλλά και η πρώιμη παρέμβαση και αντιμετώπιση της αναπηρίας που επέρχεται στην πορεία της κάθε νευρολογικής νόσου. Ως ημερoμηνία έναρξης των προγραμμάτων έχει οριστεί η Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 στις 17:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. επικοινωνίας: 2310 810411  (εσ. 154). Απαραίτητη προϋπόθεση, πέραν της δήλωσης συμμετοχής, είναι και η φυσική παρουσία των ενδιαφερόμενων με αθλητική ενδυμασία στη Μονάδα  Alzheimer “ Αγία Ελένη” (Πέτρου Συνδίκα 13) την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 17:00 μ.μ. προκειμένου να πραγματοποιηθεί κινητική αξιολόγηση συμμετοχής και ενημέρωσης από τους επιστημονικά υπεύθυνους των Θεραπευτικών προγραμμάτων.