Δωρεάν προγράμματα Yoga και Pilates από το δήμο Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση», στο πλαίσιο της ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού.

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στη Νέα Παραλία, στο χώρο του Πάρκου κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το πρόγραμμα υλοποιείται τρεις μέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) και περιλαμβάνει εναλλακτικές μορφές άσκησης (Cross Training, Yoga και Pilates) για όλες τις ηλικίες, από καθηγητές φυσικής αγωγής, οι οποίοι μπορούν να υποδεικνύουν την ιδανική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο. Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, κατά τις ώρες 09.00 έως 21.00, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν και να υπογράφουν μία υπεύθυνη δήλωση, που θα τους χορηγείται, ενώ χρήσιμη κρίνεται η κατοχή σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να προμηθεύονται την υπεύθυνη δήλωση και από την ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: ΕΔΩ, καθώς και από τη σελίδα Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο facebook: Αθλητισμός Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου και μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 850242, από τις 09.00 έως τις 21.00 και 2313 317633 από τις 08.00 έως τις 15.00.

Το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή

09.00: Yoga

10.00: Cross Training

16.00: Pilates