Δωρεάν προσκλήσεις για παιδική παράσταση σε παιδιά καθηγητών της Θεσσαλονίκης

Η ΟΛΜΕ σε συνεργασία με τις ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης χρηματοδοτεί τη δωρεάν παρακολούθηση της παιδικής θεατρικής παράστασης «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, που παρουσιάζεται στο θέατρο Αριστοτέλειο (Εθνικής Αμύνης 2, την Κυριακή 09/04/2017 και ώρα 11.00 π.μ). Η πρόσκληση αφορά στα παιδιά καθηγητών-μελών των ΕΛΜΕ και ισχύει για ένα μόνο παιδί, όχι για συνοδό.

Όπως αναφέρει η Γ’ ΕΛΜΕ-Θ, επειδή ο αριθμός των προσκλήσεων για κάθε ΕΛΜΕ είναι περιορισμένος (για τη Γ’ ΕΛΜΕ-Θ 100 προσκλήσεις) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας η οποία εξασφαλίζεται με την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email της Γ’ ΕΛΜΕ [email protected] (ή εναλλακτικά σε περίπτωση προβλήματος στο [email protected]) μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 6 Απριλίου.

Κάθε ενδιαφερόμενος-η μπορεί να προμηθευτεί έως δυο προσκλήσεις. Στο email που θα στείλετε στην ΕΛΜΕ πρέπει να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο, το σχολείο σας, τον αριθμό της κάρτας της ΟΛΜΕ που έχετε και τον αριθμό προσκλήσεων που ζητάτε (έως 2).

Τις προσκλήσεις μπορείτε να παραλάβετε από τα μέλη του ΔΣ της Γ΄ΕΛΜΕ κατόπιν συνεννόησης ή από τα γραφεία της Γ’ ΕΛΜΕ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (Πρ. Κορομηλά 51, την Τρίτη 4 και την Πέμπτη 6 Απριλίου από τις 19:00 μέχρι τις 21:00). Αντιστοίχως, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται και στις άλλες ΕΛΜΕ.