Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη από την Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος

Δράση ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη διοργάνωνει στις 20 Σεπτεμβρίου η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε), στον χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1). Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής θα υπάρχει από τις 9 το πρωί έως τις μιάμιση μετά το μεσημέρι stand της ΟΥ.Ε.Β.Ε. στην είσοδο του Δημαρχείου, όπου θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό για τον καρκίνο του προστάτη ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα από ειδικό γιατρό που θα παρίσταται εκεί.

Η δράση αυτή διοργανώνεται με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Καρκίνου του Προστάτη  και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να αντιληφθούν άμεσα και έγκαιρα τα πρώιμα συμπτώματα της νόσου και να ζητήσουν τη βοήθεια του ουρολόγου.

Σημειώνεται ότι στις 12 το μεσημέρι το σημείο ενημέρωσης θα επισκεφτούν ο πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε., καθηγητής Ιωάννης Βακαλόπουλος και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε., Χάρης Αηδονόπουλος.