Δύο ημέρες γεμάτες με live shows στα Αιγύπτια 2018

Δύο ημέρες γεμάτες με Live Shows, άφθονη μπύρα και μοναδικά DJ Sets, την Πέμπτη και Παρασκευή 11-12 Οκτωβρίου. Ακόμα ένα event που έχει γίνει θεσμός επανέρχεται και φέτος στην αγαπημένη οδό Αιγύπτου στα Λαδάδικα.

Την πρώτη μέρα του φετινού φεστιβάλ θα ανοίξει ένα από τα σημαντικότερα blues rock σχήματα της χώρας. Οι Nick And The Backbone θα ανέβουν στο stage των Αιγυπτίων την Πέμπτη 11 Οκτώβρη στις 21.00. Η μπάντα του Νίκου Ντουνούση, ενός από τους σημαντικότερους blues κιθαρίστες της Ευρώπης, θα ανεβάσει με το δυναμικό τους ηλεκτρικό ήχο και θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι η ιστορία της και οι συνεργασίες με δεκάδες διεθνή ονόματα δεν είναι καθόλου τυχαία!

Για δεύτερη χρονιά έρχεται ένα γκρουπ που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλο τον κόσμο που χόρεψε και τραγούδησε μαζί τους και στα περσινά Αιγύπτια. Οι Souled Out θα κλείσουν την πρώτη μέρα του φετινού φεστιβάλ με πολύ κέφι και σε funk, soul, disco ρυθμούς, την Πέμπτη 11 Οκτώβρη στις 23.00. Οι Souled Out σχηματίστηκαν στα τέλη του 2013 με σκοπό να εξερευνήσουν τους ήχους της soul/r’n’b μουσικής και αποτελούνται από τους: Αλεξάνδρα Σιετή (φωνή), Τάσο Κορκόβελο (πλήκτρα), Πάρη Παπαδόπουλο (κιθάρα), Μηνά Βακαλούδη (Μπάσο), Κώστα Αναγνώστου (τύμπανα).

Τη δεύτερη μέρα του festival θα αναλάβει μια από τις νέες και πολύ ενδιαφέρουσες μπάντες της χώρας, με αξιόλογο δικό τους υλικό αλλά και εξαιρετικές live εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια. Οι Underhill West έρχονται από την Ξάνθη και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 21.00 θα παρασύρουν με την αστείρευτη ενέργειά τους σε pop rock ρυθμούς. Δημιουργήθηκαν το 2005 και έκτοτε, εκτός από τις εμφανίσεις τους σε σημαντικά φεστιβάλ της χώρας και ευρηματικές συνεργασίες, έχουν να επιδείξουν και ένα αξιοσημείωτο φιλανθρωπικό έργο.