Ε ρε γλέντια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αμπελοκήπων – Μενεμένης!

“Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα” θα μπορούσε να λέγεται το παρακάτω video, με τους χορευτές να σέρνουν το χορό όλο κέφι και χαρά.

Το δρώμενο εντός του δημοτικού συμβουλίου Αμπελοκήπων- Μενεμένης. Και όπως αναφέρει ο Γιώργος Κυριλλίδης υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες σε δράση για την Ανατροπή” αλλά και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, με ευθύνη του δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου η αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου μετατράπηκε “σε πίστα μπουζουξίδικου με υπαλλήλους σε ρόλο μετρ”. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει “μετά την παρέλαση των απορριμματοφόρων, την χρήση από αντιδημάρχους δημοτικών αυτοκινήτων ως ιδιωτικά και την στάθμευση τους απροκάλυπτα έξω από bar και ουζερί του Δήμου, ήρθε και το παρακάτω βίντεο να μας αποδείξει ότι δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της παρακμής και της σήψης σε αυτόν εδώ τον Δήμο. Η αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου έχει μετατραπεί από την παρέα του Δημάρχου, προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, σε πίστα μπουζουξίδικου με υπαλλήλους σε ρόλο μετρ, συνεργάτες σε ρόλο χορευτών, αντιδημάρχους σε ρόλο πρώτο τραπέζι πίστα και τον ίδιο σε ρόλο (τι άλλο) showman ! Κανένας σεβασμός, κανένα μέτρο για τον Λ. Κυρίζογλου και την παρέα του, που σε ένα δείγμα πρωτοφανούς έπαρσης και αλαζονείας χρησιμοποιούν ακόμα και την αίθουσα του ανώτερου και αποφασιστικού οργάνου του Δήμου ως ιδιωτικής χρήσης πίστα! Το ότι έσπευσε μετά την ανάδειξη του θέματος από εμάς να το κατεβάσει από τα διαδικτυακά φόρα δεν τον ξεπλένει”.

Καταλήγοντας ο Γιώργος Κυριλλίδης απαιτεί από τον Λάζαρο Κυρίζογλου να ζητήσει συγνώμη, “ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού που εκθέτει για πολλοστή φόρα όχι μόνο τον ίδιο αλλά δυστυχώς και όλον τον Δήμο μας”.

Φ.Δ.