Έχουμε μεγάλο αγώνα, δηλώνει ο νέος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ως μήνυμα των δημοτών, που επιθυμούν να αλλάξουν τα πράγματα κι «απέναντι στο φθαρμένο να βάλουν το καινούργιο, απέναντι στο άτιμο και το περίεργα κινούμενο να βάλουν το τίμιο», εξέλαβε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός το ποσοστό 63,30%, που τον ανέδειξε νέο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ.Μανδαλιανός χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών ιδιαίτερα τιμητικό για τον ίδιο και την παράταξή του, προσθέτοντας πως «ο κόσμος κατάλαβε ότι παλιές νοοτροπίες δεν έχουν θέση στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους, υποσχόμενος πως θα παλέψει και θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του τόπου.

Πρόσθεσε δε ο νέος δήμαρχος πως από την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου «είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να πολεμηθούν ταυτόχρονα. Έχουμε μεγάλο αγώνα. Η περιβαλλοντική επιβάρυνση, η ευταξία, τα πεζοδρόμια και οι αποχετεύσεις, οι παιδικές χαρές, η σχολική στέγη, ζητήματα υγείας και αθλητισμού. Είναι πολλά τα μέτωπα που πρέπει να παλέψουμε. Θα τα βάλουμε κάτω και θα τα προχωρήσουμε παράλληλα».