Έδιωξαν τον Τράγκα από τα “Παραπολιτικά” με εντολή ΝΔ, γιατί ασκεί κριτική στον Κούλη….

Πρωί – πρωί σήμερα Δευτέρα στις 7:30πμ, από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1» ανακοινώθηκε πως η συνεργασίας τους με τον Γιώργο Τράγκα έλαβε τέλος.

Ήταν αναμενόμενο, διότι ο Γιώργος, που είναι πονηρός αλλά και αθυρόστομος, κοινώς δεν το βουλώνει, μόλις πρόσφατα είχε ασκήσει έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και για το θέμα της Marfin, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, τον στόλιζε για το πώς η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία, λέγοντας ότι δεν έχει κανέναν σχέδιο και πως δεν της καίγεται καρφί για τον απλό κόσμο.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες, ο Γιώργος Τράγκας είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού,προκειμένου να απομακρυνθεί από τον σταθμό και σήμερα σχολίαζε πως «οι πολιτικοί που αγαπούν τον ολοκληρωτισμό αγαπούν τη νοσηρότητα. Ο νοσηρός εγκέφαλος δεν θέλει να είμαι μαζί σας». Γιώργο πες ποιος είναι ο νοσηρός. Γιατί το κρύβεις;

Στην ανακοίνωση του σταθμού για την έξωση Τράγκα, αναφέρεται πως «ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου. Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού».

Ε βέβαια, όταν χαρακτηρίζεις τον Κούλη νοσηρό, ύποπτο και ψεύτη, και τον καταγγέλλεις πως παίζει παιχνίδια με τα ακριβά φάρμακα και σκορπίζει κρατικό χρήμα «σε διαφημίσεις και σε οικογενειακές ατραξιόν», και ο εργοδότης σου είναι και κουμπάρος της οικογένειας Μητσοτάκη, τα ψωμιά σου είναι λίγα…

Φ.Δ.